NB I: már a harmadik edzőjét fogyasztotta el a szezonban a kiesőjelölt – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) sereghajtó Kisvárda megvált alig két hónapja kinevezett edzőjétől…

 

A Kisvárda hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Zalaegerszeg elleni vereség után a csapat vezetőedzője, Mátyus János lemondott a posztjáról.

“Nagy reményekkel érkeztem a klubhoz, és sok ilyen, mondhatni testhezálló feladatot oldottam már meg korábban. Biztos voltam benne, hogy ez itt is sikerülni fog. Ideérkezésemkor sokan féltettek attól, hogy milyen lesz a munkakapcsolatom Révész Attila sportigazgatóval, de azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb közvetlen főnököm volt. Mind szakmailag, mind emberileg csak köszönhetek neki, ezt most meg is teszem. Mivel a csapatot olyan hatékonyan nem tudtam kimozdítani a gödörből, mint bármelyik előző állomáshelyemen, ezért úgy döntöttem, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva, megköszönöm a bizalmat, és távozom” – búcsúzott a leköszönő tréner.

A Kisvárda Milos Kruscsics irányításával kezdte a szezont, akinek augusztusban megköszönték a munkáját, majd a tartalékcsapat edzője, Gerliczki Máté is vezette néhány meccs erejéig a csapatot, mielőtt Mátyust kinevezték szeptember elején.

A távozó 48 éves tréner összesen hat bajnokin ült a Kisvárda kispadján, ezalatt a csapat mérlege egyetlen győzelem és öt vereség volt.

fociclub