NB I: Mindkét csapat megnyerhette volna, de nem esett gól az MTK-Puskás meccsen

Az első helyzet a Puskás Akadémiáé volt, a 4. percben Baluta lövését védte Mijatovic. A 12. percben Zahedi éles szögből lőtt mellé. A félidő közepén Nagy Zsolt próbálkozását fogta könnyedén a kapus.

A 34. percben Urblík 20 méterről mellé lőtt, majd nem sokkal később Nagy Zsolt sem talált kaput 16 méterről.

A második félidő elején Baluta szögletét követően Stronati 5 méterről fejelt, Mijatovic hatalmas bravúrral szögletre hárított.

Ezt követően feljött az MTK, sőt a 68. percben a hazaiak majdnem megszerezték a vezetést: a csereként beállt Kovácsréti egy jó csel után 10 méterről lőtt, Markek azonban nagyot védett. A 74. percben megint hatástalanította a felcsúti kapus Kovácsréti lövését.

A 83. percben Miovski a tizenhatoson belül gyanús körülmények között került a földre, de nem ítélt semmit a játékvezető és a VAR sem vizsgálódott. A hajrában Komáromi löketét ütötte ki Mijatovic. A legvégén még Futács durrantott fölé éles szögből.

A döntetlennel az MTK maradt a 11., a Puskás pedig 2.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

MTK – Puskás Akadémia 0-0

MTK: Mijatovic – Varju, Nagy Zs., Rajkovic, Herrera (Sluka 46.) – Spirovski (Kovács M. 60.), Horváth (Mezei 60.), Stieber (Kovácsréti 46.) – Vancsa (Grozav 60.), Futács, Miovski

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Spandler, Stronati, Nagy Zs. – Favorov, Van Nieff – Slagveer (Skribek 62.), Urblík Komáromi 77.), Zahedi (Kozák 77.) – Baluta (Corbu 62.)