NB II: rutinos edzőt neveztek ki a BVSC élére – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő BVSC-Zugló megnevezte a csapat új vezetőedzőjét…

 

A BVSC-Zugló hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a következő idénytől a legutóbb Kazincbarcikán dolgozó Csábi József lesz a csapat vezetőedzője.

Mint ismert, a zuglói gárda Szekeres Tamás távozása után Kincses Ádám vezetőedző és Kisteleki István sportigazgató irányításával harcolta ki újoncként a bennmaradást a másodosztályban, mostantól pedig új főállású edzőt neveztek ki a csapat élére.

A tréner annak idején aktív játékosként három magyar bajnoki címet nyert a Budapest Honvéddal, 2013-ban pedig átmenetileg a magyar válogatottat is irányította. Csábi az elmúlt másfél évben a Kazincbarcika edzője volt, azelőtt olyan csapatokat vezetett hazánkban, mint a Nyíregyháza, a Honvéd vagy a Szolnok. Nem ismeretlen számra ugyanakkor a vasutas klub sem, ugyanis aktív játékosként 1994 és 1996 között már erősítette a BVSC-t.  Aztán 2000-ben egy rövidebb időre még visszatért játékosként, ráadásul itt kezdett el edzőként az utánpótlásban dolgozni.

“Két évvel ezelőtt már beszéltem a BVSC-vel egy szerepvállalásról, de akkor nem jött össze, engem pedig megtalált utána ez a feladat Kazincbarcikán. Azonban most úgy alakult, hogy a barcikai távozásom után sikerült megállapodnunk a közös munkában. Számomra nagyon vonzó az az üzenet, amelyet a BVSC, mint klub közvetít a sporttársadalom felé. Ez alatt nem csak a labdarúgó szakosztályt értem, hanem az egész egyesületet. Természetesen az is nagyon szimpatikus volt, ahogy a BVSC az elmúlt években egyre feljebb jutott. Számomra garancia a megfelelő munkára a klub nagy hagyománya és azok az emberek, akik ezek mögött a sikerek mögött állnak, amelyeket láttunk az utóbbi években is” – árulta el az újonnan kinevezett szakember.

fociclub

A NB II: rutinos edzőt neveztek ki a BVSC élére – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.