NB II: Waltner Róbert az újonc vezetőedzője lesz – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) osztályozóin a feljutást egy évvel a kiesése után kiharcoló Szentlőrinc változásokat jelentette be…

 

A Szentlőrinc hivatalos oldalán tette közzé, hogy Waltner Róbert lett a csapat új vezetőedzője, miután Kovácsevics Csaba tulajdonos azt szeretné, ha az eddigi vezetőedző, Pichler Gábor a jövőben klubvezetőként dolgozna a klubnál.

A 46 éves tréner utoljára tavaly februárban dolgozott, amikor az élvonalbeli Paks kispadjáról menesztették. Waltner korábban a Kaposvár, a Siófok és a Zalaegerszeg trénere volt.

“Kicsivel több, mint egy évig nem dolgoztam, amivel nem volt probléma, mert kétségtelenül jót tett a pihenő, hiszen előtte hét évet végigcsináltam, ugyanakkor el kell ismernem, hogy hiányzott már a munka. Mindamellett, hogy szeretnék a későbbiekben visszakerülni az élvonal vérkeringésébe, nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek: egy NB II-be feljutott csapatról beszélünk, amellyel kapcsolatban csupa jót hallottam a légkörről, az ott dolgozó emberekről, ami nekem roppant fontos. Nem mellesleg tudni kell, hogy nálam a család az első, s miután eddig sokat ingáztam, vonzó volt számomra, hogy Kaposvárhoz közeli klubhoz kerülök, így otthonról tudok járni az edzésekre, minden nap láthatom a két gyerekemet és a feleségemet” – jelentette ki Waltner.

“Olyan karakterű edzőt kerestünk, mint Waltner Róbert, akinek ráadásul NB I-es tapasztalata is van már vezetőedzőként, hiszen három csapatot is irányított az első osztályban. Egyeznek az elképzeléseink és izgatottan várjuk a közös munkát” – tette hozzá Miroslav Grumics sportigazgató.

fociclub

A NB II: Waltner Róbert az újonc vezetőedzője lesz – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.