Ne állj elé, ha jót akarsz magadnak!

Autó

2016. február 10. szerda, 23:24

Szerző: Mészáros Gergely

Még a Chevy is elismeri, hogy a Silverado és a Colorado pick-upok Midnight Edition változatai egy kicsit agresszívek.

chevysilveradoz71midnightedition

„Sötétedés után minden jobb!” – állítja a Chevy, úgyhogy nem is csodálkozunk azon, hogy a Silverado és Colorado páros Midnight Edition változatai lettek az éjszaka urai. Na, persze, mindkettő, sőt – a Silverado HD modellt is beleszámolva – mindhárom pick-up nappal is kellően félelmetes, éjfekete fényezésükkel nem kérdéses, hogy melyik oldalhoz tartoznak, simán beillenének Darth Vader szolgálati autójának.
Nem vicc, a Z71 csomaggal felszerelt monstrumokon minden fekete: a 18 colos könnyűfém felnik, rajtuk a Goodyear Wrangler Duratrac off-road gumikkal. A lökhárítók, a hűtőrács, a díszlécek, a kilincsek, sőt, mi több, még az Chevy-embléma is. Tényleg minden…

chevycoloradoz71midnightedition

A motorháztető alatt pedig akár olyan erőgépek is lapulhatnak, mint a 6.0 literes, Vortec V8-as benzinmotor, vagy a 6.6 literes Duramax V8-as Turbodízel. Előbbi 360, utóbbi 397 lóerős csúcsteljesítménnyel. Szóval, tényleg jobban teszed, ha nem állsz eléjük! Különben lehet, hogy nem is látszol a vezetőülésből, ahol viszont – “hálistennek” van wifi!

chevysilverado2500hdz71midnightedition

Forrás: www.formula.hu – RSS