Nesta: “Raiolának befolyása van, de a játékosé a döntés”

Alessandro Nesta, a Milan korábbi világklasszis védője szerint Gianluigi Donnarumma részéről tiszteletlenség volt, hogy visszautasította a klub ajánlatát.

A napokban Dino Zoff, az olasz válogatott egykori kapusa elmondta, hogy őt meglepte Donnarumma választása és legfőképpen azért, mert a Milanban mindene megvolt és mindenkitől szeretetet kapott.

Ezúttal Nesta reagált és véleménye szerint Donnarumma tiszteletlen volt a klubbal, ugyanis hiába van Mino Raiolának nagy befolyása, a végső döntés mindig a játékosoké.

“Nagyon sajnálom, mert Donnarumma a Milan alappillére lehetett volna. Ennyi évesen visszautasította a 8 millió eurós fizetést, ami nagy tiszteletlenség. Maldini helyes döntést hozott, a Milan egy különleges és jelentős klub.” – mondta Nesta.

“Raiolának nagy befolyása van, de mindig a játékos az, aki meghozza a végső döntést. Ahogy Ambrosini is említette, korábban Insigne kirúgta Raiolát annak érdekében, hogy maradjon a Napoliban. Ezek erős jelek…”

“A Milan projektje folytatódik és Paolo Maldini kivételes munkát végez. A legjobbakat kívánom neki és bízom benne, hogy visszavezeti a Milant Európa csúcsára.”