Nyáron ismét csapatot válthat a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Freiburg nem tart igényt a következő szezontól a Hoffenheimtől kölcsönzött magyar válogatott játékosára…

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

A Kicker beszámolói szerint Szalai Attila az idény végeztével visszatérhet a Hoffenheimhez a Freiburgnál töltött kölcsönből, miután tavasszal nem találta meg a számításait a Sallai Rolandot is foglalkoztató együttesnél.

A 26 éves hátvéd tavaly nyáron nagy reményekkel szerződött a Hoffenheimhez, azonban ősszel mindössze négy bajnokin és egyetlen kupamérkőzésen jutott szóhoz a csapatban. Szalait januárban adták kölcsön a szezon második felére a Freiburghoz, azonban az új csapatánál sem jutott több lehetőséghez, mostanáig három mérkőzésen mindössze 101 percet töltött a pályán a Bundesligában, rögtön az első meccsén egy kapitális hibát vétett, és úgy tűnik, hogy már nem igazán számolnak vele.

Sorozatos mellőzése ellenére Szalai helye a magyar válogatottban megkérdőjelezhetetlen, Marco Rossi szövetségi kapitány számít rá és a nemzeti együttes mindkét márciusi felkészülési mérkőzését végig játszotta.

fociclub

A Nyáron ismét csapatot válthat a magyar válogatott játékosa – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.