Olaszországban folytathatja a Boca Juniors hátvédje – sajtóhír

A Boca Juniors mellőzött fiatal védője az olasz bajnokságban (Serie A) készül folytatni pályafutását…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo értesülései szerint a Fiorentina előrehaladott tárgyalásokat folytat a Boca Juniors megbízható hátvédjéve, Nicolás Valentinivel, aki hamarosan ötéves szerződést köthet a “violákkal”.

A 23 éves hátvéd tehetséges hátvéd tavaly alapembere volt a Libertadores-kupa-döntős csapatnak, idén azonban a Copa de la Liga Profesionalban hét, a Copa Sudamericanában két meccsen lépett pályára, és mivel nem szándékozott meghosszabbítani a naptári esztendő végéig érvényes szerződését, kikerült a keretből.

Valentini a felnőttek közti 2021-es debütálása óta 47 mérkőzésen lépett pályára nevelőegyesülete színeiben, melyet eddig csak az Aldosivinél töltött kölcsön idején hagyott el 2022-ben.

A tehetséges játékos tagja volt az argentin U23-as válogatott keretének is, azonban klubcsapatában való mellőzése  miatt a párizsi olimpiára készülő névsorba nem került be.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Olaszországban folytathatja a Boca Juniors hátvédje – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.