Olaszországból igazolhat új hátvédet a Tottenham – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Tottenham tárgyalásokat kezdeményezett a Genoa hátvédjének megszerzése érdekében…

(Photo by Simone Arveda/Getty Images)

A Football Italia riportja szerint a Tottenham vezetősége 25 millió eurós ajánlatot készül tenni a Genoa részére Radu Dragusin szolgálataiért cserébe, akinek eladására a Grifoni korábban 30 millió eurós összeget határozott meg.

A 21 éves román válogatott hátvéd 16 esztendős korától a Juventus akadémiáján pallérozódott, majd szerepelt a torinóiak harmadosztályban versenyző tartalékcsapatában is. Az első csapatban azonban nem kapta meg a kellő játéklehetőséget, a “zebrák” soraiban mindössze négy fellépés jutott számára a 2020-2021-es idényben. Dragusin ezt követően a Sampdoria, a Salernitana és a Genoa alkalmazásában tűnt fel kölcsönben, majd utóbbi tavaly januárban a vételi opcióját érvényesítve végleg megszerezte a játékjogát.

Dragusin alapembere volt a másodosztályból feljutó genovai csapatnak és az aktuálisan zajló első osztályú kiírásban is rendszeres játéklehetőséghez jut. A tehetséges középhátvéd a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában 18 mérkőzésen két gólt szerzett, valamint három meccsen a Coppa Italiában is pályára lépett.

A Tottenham leginkább Cristian Romero sérülése miatt szeretne új hátvédet igazolni a januári transzfer időszakban.

fociclub

A Olaszországból igazolhat új hátvédet a Tottenham – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.