Origi a nyáron visszatér a Premier League-be?

Divock Originek eddig nem úgy alakult az első olaszországi szezonja, ahogy tervezte és ezáltal könnyen elképzelhető, hogy a nyáron visszatér Angliába.

A BL-győztes csatár tavaly nyáron hét év után búcsút intett a Liverpoolnak és a szerződésének lejártával szabadon igazolhatóként csatlakozott a Milanhoz, ahol az idény eleje óta csatárposzton Olivier Giroud-val versenyez a kezdőcsapatba kerülésért, azonban eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

A Calciomercato és a The Sun értesülései szerint Origi a nyári átigazolási időszakban visszatérhet a Premier League-be, ugyanis négy angol élvonalbeli együttes is készen áll szerződtetni a Milantól.

Az Aston Villa, a Leeds United, a Crystal Palace és a West Ham is szeretné soraiban tudni a 32-szeres belga válogatott támadót. Ráadásul Törökországból is érdeklődnek iránta, nevezetesen a Galatasaray, azonban ez nem túl vonzó a játékos számára. Így könnyen lehet, hogy Origi a szezon végén búcsút int a Milannak és visszatér Angliába.

A 27 esztendős csatár az aktuális szezonban 20 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban, ebből 6 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja és több mint 700 játékperc alatt 2 gólt szerzett illetve 1 gólpasszt osztott ki a Milan színeiben.