Origi nyilatkozata a Verona elleni siker után

Divock Origi, a Milan támadója a Verona elleni 2-1-es győzelem után nyilatkozott és beszélt többek között a visszatéréséről, a posztriválisának számító Olivier Giroud-ról, a csapat versenyképességéről és a Monza elleni közelgő bajnokiról is. A belga válogatott játékos egy félidő játéklehetőséget kapott a Verona ellen.

“Jól érzem magam, jó volt visszatérni a pályára a sérülésem után, hogy meccsritmust szerezzek és segítsem a csapatomat. Nehéz mérkőzés volt és elégedettek vagyunk a három ponttal. Jó volt segíteni a csapattársaknak.” – nyilatkozta Origi.

“A Verona nagy szívvel illetve kvalitással játszott és tudjuk, hogy nagyon oda kell tennünk magunkat, ha újra a Serie A élén akarunk végezni. A szívünket is beleadtuk a pályán és megmutattuk, hogy mi vagyunk a legerősebbek. Továbbra is bizonyítanunk kell, hogy képesek legyünk megvédeni a bajnoki címünket.”

“Giroud? Mindenkire szükség van és minden játékosnak formában kell lennie. Csodálatos ebben a csapatban edzeni és látni a játékosok képességeit, ahogy a szakmai stáb szakértelmét és a stadionunk hangulatát is. Örömömre szolgál, hogy segítő kezet nyújthatok a csapatnak és remélhetőleg segíteni tudok abban, hogy minél több mérkőzést megnyerjünk.”

“Ez volt az a mérkőzés, amelyen a legtöbbet játszottam, amióta itt vagyok a Milanban. Kellett egy kis idő, hogy visszanyerjem a formámat. A londoni meccs óta bevethető vagyok és egyre többet játszom. Nagyszerűen érezzük magunkat és keményen dolgoztunk, hogy felkészüljünk erre a mérkőzésre. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de azért jöttünk ide, hogy megnyerjük a meccset. Nagyszerű csapatszellemet mutattunk és küzdeni akarunk, hogy minden pontot megszerezzünk, amit csak lehetséges.”

“Monza? Nagyon fontos mérkőzések következnek, ezért taktikailag felkészültnek és koncentráltnak kell lennünk. Kihívásként tekintek a soron következő időszakra. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legsikeresebbek legyünk.”