Ötgólos meccsen kapott ki a Kassa Trencsénben

Idegenben kapott ki a Kassa labdarúgócsapata a szlovák Niké Liga 19. fordulójában. A többségi magyar tulajdonban lévő csapat Trencsénben szenvedett 4-1-es vereséget.

A találkozó végkimenetele szempontjából egy nagyon fontos mozzanat megpecsételte a vendégek sorsát. Az 5. percben ugyanis kiállították Golikovot, innen pedig nehéz volt újrahúzni a védelmet. Az első félidőben két gól esett, előbb Gong volt eredményes, majd Kruzliak öngólt vétett. 2-0-ás hátrányból és megfogyatkozva kezdte a Kassa a 2. félidőt. Az 58. percben Holly tovább növelte a hazaiak előnyét. A 70. percben Fabis ugyan szépíteni tudott, ám végül az utolsó találat is a trencsénieké volt, a 71. percben Gajdos állította be a végeredményt.

Szlovák Labdarúgó Niké Liga, 19. forduló

Trencsén-Kassa 4-1 (2-0)

Gólok: Gong (6.), Holly (58.), Gajdos (71.), illetve Kruzliak (43. – öngól), Fabis (70.)

Trencsén: Kukucka – Kmet, Bondarenko, Stojslavljevic (64. Bagin), Kozlovsky (64. Skovajsa) – Rahim (80. Derlek), Baris, Gajdos – Gong, Soares (80. Jude Code Sunday) – Holly (80. Hájovsky). Edző: Ilija Stolica.

Kassa: Figueiredo – Jonec (59. Innocenti), Kruzliak, Sindelár – Gressák (61. Qose), Gallovic – Fabis, Fasko (84. Petrák), Golikov – Medved (84. Sovic), Obounet (59. Jones). Edző: Ján Kozák Jr.