Paolo Maldini úgy véli, káosz van a klubnál

Paolo Maldini, a csapat egykori legendás védője szerint káosz uralkodik a Milan háza táján.

Maldini a Marca spanyol lapnak adott egy rövid nyilatkozatot, amiben elmondta, hogy korábban a csapattal történelmet író ikonok segíthetnek a klub helyzetén, de ezzel elsősorban nem magára célzott.

“Sok a tisztázatlan helyzet a klubnál, sok a probléma. Nincsenek meghatározva a szerepkörök és egyértelműen nincs semmiféle útmutatás Silvio Berlusconi részéről. Ezek a dolgok sajnos a csapat eredményeire is hatással vannak. Úgy gondolom, hogy olyan emberekre van szükség, akik jól ismerik a futballt és játékosként részesei voltak a nagy dicsőséges Milannak. Sok ilyen játékos van, aki történelmet írt a klubbal és a hozzájárulásukkal segíteni tudnának. Sajnos ebben a pillanatban ez nem így van és ezt nem azért mondtam, hogy magamat ajánljam.” – mondta Maldini.

“Nekem nagyon sok elképzelésem van, de jelenleg mások irányítják a dolgokat a klubnál és a vezetőség úgy kezeli a szituációkat, ahogy a legjobbnak látja.”

Maldini korábban erősen kritizálta a klub vezetőségét, ugyanis az elmúlt néhány évben több edzőváltás is volt. Az 5-szörös BL győztes korábbi olasz védő hangsúlyozta azt is, hogy ha egy napon visszatér a klubhoz, akkor szeretne szabad kezet kapni.

A hírek szerint a kínai befektetők érkezésével Maldini jó eséllyel pályázik az egyik igazgatói posztra a vezetőségben.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS