Pasalic örül a debütálásnak és készen áll a játékra

Vasárnap délután a Pescara ellen csereként beállva debütált tétmeccsen a Milanban a 21 éves Mario Pasalic, aki boldogan nyilatkozott a Milan TV-nek. Továbbá a győztes gólt szerző Giacomo Bonaventura is megszólalt.

BONAVENTURA: “Az olaszországi földrengés károsultjainak szeretném ajánlani a gólomat. Meccs? Boldog vagyok. Jó teljesítményt nyújtottunk és egységesek voltunk. Szenvedtünk, de fontos volt a győzelem. Elengedhetetlen, hogy védekezésben stabilak legyünk. A Pescara jól játszott és a második félidőben visszaesett a játékunk, csökkent az intenzitásunk. Egy héten belül harmadik mérkőzésünket játszottuk és fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot. A gólom? Közelről sokkal könnyebb a sorfal alatt ellőni a labdát, mint felette. Néha megpróbálom ezt a megoldást. Nagyon örülök a gólnak, hiszen ennek az ötletnek köszönhetően szereztük meg a győzelmet.”

“Megszereztük a három pontot és most a következő mérkőzésre készülünk.”

PASALIC: “Nagyon boldog vagyok, hogy debütálhattam a San Siróban. Igazán érzelmes pillanat volt, miután hosszú ideig nem játszottam. Reménykedve várom a következő meccset, hogy ismét játéklehetőséget kapok. Volt egy fejesem, ami sajnos nem ment be. Az állapotom? Jól érzem magam, egészséges vagyok és készen állok a játékra. Sokat fejlődtem köszönhetően a csapattársaimnak és az edzőnek.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS