Pasik, akik sosem házasodnak

Íme a pasi-típusok, akiktől ne várd, hogy elvesznek feleségül. Most megtudhatod, hogy a te párod közéjük tartozik-e.

1. típus: Papírgyártást ellenző favágó!

Hogyan is kell értelmezni a ‘papírgyártást ellenző favágó’ jelzőt? Ez nagyon egyszerű, hisz e munkás úgy végzi a munkáját, úgy éli mindennapjait, hogy élvezi azt, de a papír sorozatos gyártását teljes mértékben ellenzi! Ha mégsem lenne egyértelmű, íme egy kis magyarázat:

A párkapcsolatot és minden velejáróját tökéletesen élvezi ez a férfi. Több éve együtt, tűzön-vízen át, összeköltözés, gyermek-projekt, de egy papírral a kezében és karikagyűrűvel az ujján már nem fogod látni, mert az már sok(k) lenne számára! Megálljt parancsol a közösködésnek a lánykérés előtt!

Pasik, akik sosem házasodnak

Ennek oka számos dolog lehet a régmúlt sérelmei miatt egészen egy modernkori felfogásig szinte bármi. Az azonban talán ettől is fontosabb, hogy ha a csodával határos módon mégis megkérné a kezed, akkor érd be egy romantikát nélkülöző, röpke eseménnyel, és még egy ettől is kisebb horderejű „lakodalommal”, mielőtt végképp meggondolná magát!

2. típus: Pató Pál után szabadon!

E típusról talán már mindenki hallott. Az élet bármely területén elénk sodorhat egy Pató Pál urat a sors, de talán az egyik legrosszabb eset, ha a párkapcsolatunkat érinti a „ráérünk arra még” gondolkodásmóddal felvértezett uraság!

A halogató fél mindent, ami számára szükségszerű, azonnal megold, de egy valamire sosincs ideje, ereje, anyagi háttere, stabilitása … ez pedig mindig ugyanaz az egy momentum: a házasság! Rendkívül sokféle indokot képes felsorolni, és az esetek többségében bizony nehezen kezdhetőek ki ezek valamelyike is! Egyetlen ellenérv használható fel személye ellen, méghozzá a Pató Pál úri viselkedése!

A megoldást az jelentheti, ha kipuhatolod, miért nem akar házasodni! Valóban tovább élhet a szerelem házasságkötés nélkül is, de ehhez biztosítanod kell magad számára azt a tényt, hogy a házasság halogatása nem ellened, hanem eme fura intézmény ellen szól!

A többi házasságkerülő férfitípust a napidoktor.hu oldalán ismerheted meg.


Forrás: www.egeszsegtukor.hu – RSS