Pioli ajánlatot kapott a Premier League-ből

Olasz lapértesülések szerint Stefano Piolit megkereste a Tottenham, azonban az olasz tréner visszautasította az ajánlatot.

A csapat az előző idényben Pioli irányítása alatt a második helyen végzett az olasz bajnokságban, ami az elmúlt 9 év legjobb eredményének számít, ráadásul hosszú-hosszú évek után sikerült újra kiharcolni a Bajnokok Ligája-részvételt.

A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Premier League-ben szereplő Tottenham José Mourinho menesztése után ajánlatot tett Piolinak.

A 2019-ben Bajnokok Ligája-döntőt játszó Spurs szerette volna az olasz szakembert kinevezni a következő szezonra, azonban Pioli nemet mondott az ajánlatra. A londoni együttesnél számos edző neve felmerült, de végül a Wolves-t irányító Nuno Espírito Santo lett a befutó vezetőedzői poszton.

Jelenleg Pioli arra vár, hogy a Milan vezetősége megkezdje a tárgyalásokat a jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Az 55 éves szakember 2019 októbere óta ül a Rossoneri kispadján és a mérlege 88 tétmeccsen 50 győzelem, 22 döntetlen és 16 vereség, valamint 1,95-ös meccsenkénti pontátlag, ami kiemelkedő az elmúlt 10 évben.