Pisonték másképpen készülnek a Fradi ellen

Pisont_Istvan.jpgA Ferencváros ősszel 3-0-ra győzte le a Vecsés csapatát a Puskás stadionban.

Az Üllői úti zöld-fehérek ezúttal hazai pályán látják vendégül Pisont István gárdáját, úgyhogy számukra ismét csak a győzelem lehet az elfogadható. A vendégek szakvezetője egy döntetlennel már elégedett lenne.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy erre a találkozóra is úgy készülünk, mint egy átlagos meccsre – mondta Pisont. – Ott lesz a bizonyítási vágy a játékosokban. A fiatalokban azért, mert először játszanak a Fradi-pályán, de az idősebb, rutinosabb, NB I-et megjárt játékosok is meg akarják majd mutatni, hogy tudnak futballozni. Az edzésmunka nem változik majd, de arra figyelnem kell, hogy senki se pörögjön túl. Ősszel ezzel voltak problémák, úgyhogy ezúttal odafigyelek majd, nehogy a kelleténél is komolyabban vegyék egyesek az Üllői úti fellépést.

– Teljes a tiszteletünk a Fradi felé, éppen ezért alaposan fel kell készülnünk. A Nyíregyházával való holtverseny miatt elszántak lesznek a hazaiak is, és nekünk is azoknak kell lennünk. Ha ilyen körülmények között egy döntetlent el tudnánk érni, azzal én már elégedett lennék. 

www.sportforum.hu