PL: a Bournemouthtól távozó védővel erősített a Newcastle United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolták a Bournemouthtól távozó Lloyd Kellyt.

(Photo by Harriet Massey/Newcastle United via Getty Images)

Két lejáró szerződésű védőt szeretett volna szerződtetni a nyár folyamán a Newcastle United együttese Tosin Adarabioyo és Lloyd Kelly személyében. Előbbiről ugyan lecsúsztak a “Szarkák”, hiszen Tosin a Chelseahez szerződött, de Kellyt végül sikerült megszereznie a csapatnak. A klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy Kelly hosszú távú szerződést írt alá a Newcastlevel. A hivatalos közleményből nem derült ki, hogy a védő pontosan hány évre írt alá új csapatánál, de a Sky Sports értesülései szerint Kelly 5+1 évre kötelezte el magát.

Lloyd Kelly 2019 nyarán került a Bournemouth csapatához, amelynek színeiben összesen 141 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 3 gólig és 8 gólpasszig jutott. A lejáró szerződésű védő július elsejével fog csatlakozni a Newcastle keretéhez.

fociclub

A PL: a Bournemouthtól távozó védővel erősített a Newcastle United! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.