PL: a tél folyamán távozna a West Ham United védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban távozhat az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttesétől a német védő, Thilo Kehrer.

(Photo by Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images)

A német sajtó legfrissebb értesülései szerint Thilo Kehrer a téli átigazolási időszakban távozni szeretne a West Ham United együttesétől. A 27 éves játékos tavaly nyáron érkezett 12 millió euró ellenében a “Kalapácsosokhoz” a Paris Saint-Germaintől. A német futballista első szezonja még igen jól sikerült Londonban, hiszen 38 meccsen majdnem 3000 percet tölthetett a pályán. A mostani idényben azonban már jóval kevesebb lehetőséget kap David Moyestől, a Premier Leaguben 3 meccsen összesen 18 perc jutott neki, míg minden sorozatot figyelembe véve is csak 371 perc áll a neve mellett. A beszámolók alapján ezt a helyzetet elégelte meg a védő, aki januárban szeretne olyan csapatot találni magának, ahol állandó játéklehetőséghez juthat, ezzel is megteremtve az esélyét annak, hogy bekerülhessen a német válogatott Eb-keretébe. A hírek szerint Németországból lenne is érdeklődő Kehrer iránt, méghozzá az Eintracht Frankfurt csapatának személyében, akik épp egy olyan védőt keresnek, aki a hátsó alakzat szinte minden pontján bevethető, erre a célra pedig tökéletes választás lehet a 27-szeres válogatott játékos.

Thilo Kehrer a West Ham United színeiben eddig 47 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 13 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A PL: a tél folyamán távozna a West Ham United védője! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.