PL: az AS Monaco védőjével erősítene a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese a nyár folyamán szeretné leigazolni az AS Monaco védőjét, Vandersont.

(Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Tottenhamnek a nyár folyamán a tervei között szerepel a jobbhátvéd poszt megerősítése. A londoni klubnál ugyanis nagy az esélye annak, hogy Emerson Royal távozni fog a csapattól, miután több játéklehetőséghez szeretne jutni, mint amit Ange Postecogloutól kap. A beszámolók alapján a brazil védő az AC Milanhoz fog igazolni, a Spurs pedig egy brazil védővel tervezi pótolni őt Vanderson személyében. A napokban 23. életévét betöltő védő jelenleg az AS Monacoban futballozik, ahol az elmúlt két és fél évben meghatározó szereplővé nőtte ki magát. Nem meglepő módon Vanderson teljesítményére több topcsapat is felfigyelt, de a hírek szerint a Tottenham a legélénkebb érdeklődő iránta. A források alapján a hercegségbeli csapat abban az esetben hajlandó megválni a jobbhátvédtől, ha legalább 40 millió eurót kapnak érte, amit a Spurs hajlandó is lenne kifizetni érte.

Vanderson 2022 januárjában került a Gremiotól a Monacohoz. A klub színeiben azóta 84 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólig és 9 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti őt aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A PL: az AS Monaco védőjével erősítene a Tottenham! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.