PL: német csapatban folytathatja pályafutását a Manchester United mellőzött középpályása! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Manchester United kötelékébe tartozó Donny van de Beek játékjogát két csapat is szeretné megszerezni…

(Photo by Danehouse Photography Ltd/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint az Eintracht Frankfurt vezeti jelenleg a versenyt Donny van de Beek esetleges szerződetése kapcsán. A tárgyalások haladnak előre, viszont a holland középpályást szívesen a soraiban tudná a spanyol bajnokság jelenlegi listavezetője, a Girona is. A katalán gárda első körben azonban csak kölcsön szeretné venni Van de Beeket a Manchester Unitedtól. 

Donny van de Beeket 2020 nyarán igazolta le a Manchester United az Ajax Amszterdamtól. A holland középpályás az évek folyamán nem tudta beverekedni magát az angol együttes kezdőjébe. Helyzete annak ellenére sem javult, hogy a United jelenlegi vezetőedzőjével, Erik ten Haggal az Ajaxnál már dolgozott. Az aktuális idényben mindössze 2 tétmérkőzésen jutott szóhoz, ráadásul mindkét alkalommal csupán csereként, összesen 21 percet töltött a pályán.

fociclub

A PL: német csapatban folytathatja pályafutását a Manchester United mellőzött középpályása! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.