PL: tehetséges román válogatott védőt igazolt a Tottenham! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur szerződtette a Genoa tehetséges román válogatott védője, Radu Dragusint – tudatta hivatalos közleményében a klub.

A Tottenham hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy leigazolták a Genoától Radu Dragusint. A fiatal román válogatott védővel 2030 nyaráig szóló szerződést kötött az angol csapat, illetve 25 millió eurót fizettek érte, mely bónuszokkal együtt további 5 millióval növekedhet. Dragusin minden idők legdrágább román futballistája lett. 

Radu Dragusin 2018-ban, 16 esztendősen került a Juventus akadémiájára. A felnőttek között a 2020/2021-es idényben debütált, a bajnokságban éppen egy Genoa elleni találkozón lépett először pályára, továbbá még két Olasz Kupa és egy BL mérkőzésen jutott szóhoz. Később kölcsönbe került a Sampdoriához és a Salernitánához, de egyik együttesben sem kapott állandó lehetőséget. A Genoa kötelékében viszont megtalálta a számításait, a 2022/2023-as szezonban hatalmas szerepe volt neki is, hogy a klub visszajutott a Serie B-ből az élvonalban, a Serie A-ban pedig szintén nélkülözhetetlen tagnak számított. 

fociclub

A PL: tehetséges román válogatott védőt igazolt a Tottenham! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.