PL: Timo Werner ismét Londonban próbál szerencsét! – Hivatalos

Visszatért a Premier Leagube Timo Werner, aki az igencsak megosztóra sikerült Chelseas időszaka után ezúttal egy másik londoni csapatnál, a Tottenhamnél próbál szerencsét.

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Igaznak bizonyultak az elmúlt hetekben felröppenő pletykák, melyek szerint Timo Werner vissza fog térni Angliába. A német támadó egyszer már ugyanis elhagyta Lipcsét a szigetország kedvéért, 2020 nyarán a Chelsea igazolta le őt 53 millió euró ellenében, ám az ott eltöltött két éve igencsak megosztóra sikeredett. Werner ugyanis a 89 meccse alatt 23 gólt és 21 gólpasszt jegyzett, de korábbi, Németországban mutatott formáját sosem tudta a Chelseanél felmutatni. Ennek okán két év elteltével visszatért a Leipzighez, ám karrierjének második lipcsei szakasza nem sikerült olyan átütően, mint az első. Werner ugyanis az esetek többségében a kezdőcsapatba is nehezen tudta beverekedni magát, az 54 meccsen elért 18 gólja pedig messze elmaradt korábbi önmagától.

Az 57-szeres német válogatott támadó azonban bízik abban, hogy a második angliai próbája már jobban fog sikerülni, ám ezúttal egy másik londoni csapatnál, a Tottenhamnél. A Spurs ugyanis hivatalos oldalán bejelentette, hogy a 2023/24-es idény második felére kölcsönvette a támadót, a megállapodás pedig tartalmaz egy vásárlási opciót is, amit a hírek szerint 15-18 millió euró körüli összegért aktiválhat majd a fővárosi együttes. Werner új csapatában a 16-os számú mezt fogja viselni.

fociclub

A PL: Timo Werner ismét Londonban próbál szerencsét! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.