Premier League: a frissen feljutó csapat kulcsemberét szerződtetné a Newcastle! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Leicester City együttesével egy évnyi másodosztályú (Cahmpionship) szereplés után, a Premier League-be való visszajutást kivívó Wilfred Ndidi megeshet, hogy nem a “rókákkal” kezdi meg a PL új idényét.

A 27 esztendős nigériai válogatott játékos esetében a Newcastle United egyre erősödő beszámolók szerint szeretné kihasználni, hogy Ndidi még nem hosszabbította meg június 30-án lejáró szerződését a Leicesterrel, így jelen állás szerint szabadon igazolható játékos lesz – Ez esetben a “szarkáknak” csupán a játékossal kellene megegyezniük a személyes feltételeket illetően.

A bivalyerős, megbízható védekező középpályás hírében álló Ndidi ha nem is új színt, ám mindenképpen bővülő opciós lehetőségeket hozhatna a Newcastle sérülésektől (Joelinton, Joe Willock, Elliot Anderson, Lewis Miley) és eltiltásoktól (Sandro Tonali) sújtott középpályájára – Arról nem is beszélve, hogy Ndidi a Championship idényében igazolta, hogy a támadásokhoz is ‘ért’, hiszen 30 bajnokin eddig jegyzett 4 gólja és 5 gólpassza megsüvegelendő teljesítmény.

fociclub

A Premier League: a frissen feljutó csapat kulcsemberét szerződtetné a Newcastle! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.