Premier League: egy év után hazatérhet a brazil középpályás! – képpel

Fabrizio Romano beszámolója szerint is nagyon közel áll a hivatalos bejelentés azt illetően, hogy Gustavo Scarpa egy évnyi sikertelen európai karrier után újra Brazíliában futballozik majd.

A 29 esztendős technikás középpályás 2023 januárjában nagy reményekkel szerződtette az akkor újoncnak számító Nottingham Forest együttese. Scapra azonban fél év alatt összesen 10-szer játszott új csapatában, ebből 6 alkalommal az angol élvonalban (gólt és gólpasszt sem jegyzett – a szerk.).

A Nottingham együttesével 2026 nyaráig szerződésben álló játékos már az őszi idény Görögországban kezdte, ahol az Olympiacos együtteséhez került kölcsönbe, ám itt is szinte alig kapott lehetőséget (11 tétmérkőzésen összesen 422 percet töltött a pályán – a szerk.).

A hírek szerint a januári átigazolási időszak alatt véget érhet Scarpa görögországi kölcsönszerződése, amelyet azért bontana fel a Nottingham, mivel a brazil bajnokságból az Atlético Mineiro együttese hazacsábítaná a középpályást.

Fabrizio Romano is megerősítette már a számos angol és brazil forrás által közölt hírt. A beszámolók szerint az Atletico Mineiro mintegy 5 millió euró körüli összeget fizethet Scarpa játékjogáért, azok után, hogy a brazil klub a személyes feltételekről mindenben megegyezett a hazájában korábban a Fluminense, a Red Bull Bragantino és a Palmeiras együtteseinél futballozó játékossal.

fociclub

A Premier League: egy év után hazatérhet a brazil középpályás! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.