Probléma nélkül halad Giroud hosszabbítása

Az elmúlt napokban megjelent pletykákkal ellentétben nyugodt légkörben zajlanak a tárgyalások Olivier Giroud szerződéshosszabbításának véglegesítéséről.

A napokban a SportItalia azt állította, hogy a fizetést illetően nézeteltérés alakult ki Giroud és a Milan vezetősége között a hosszabbítás kapcsán és ennek következtében a felek álláspontjai nagyon messze vannak egymástól. A forrás azt is hozzátette, hogy Giroud nem ilyen bánásmódra számított a klub részéről és a játékos a nyáron vissza akar térni a Premier League-be, mivel a felesége nem érzi jól magát Olaszországban.

A MilanNews a megjelent pletykákra reagálva kijelentette, hogy nyugodt, derűs és optimista légkörben haladnak a tárgyalások Giroud 2023 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbításáról, méghozzá probléma nélkül.

A klub egyértelmű szándéka, hogy megtartsa Giroud-t a következő szezonra, aki kulcsembernek számít a csapatban és boldog a Milanban. A MilanNews szerint a Rossoneri további egy évre, azaz 2024 nyaráig szóló szerződést kínál a világbajnok csatárnak plusz egy éves opcióval, valamint a jelenlegi fizetéssel, amelyhez további bónuszok társulnak a csapat és az egyéni teljesítményektől függően.

A 36 éves csatár a 2022/23-as szezonban eddig 19 tétmeccsen játszott és 9 gólt szerzett illetve 5 gólpasszt osztott ki.