PSG: a Liverpool után az MU támadója is kiszemelt! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Kylian Mbappé távozását előkészítő Paris Saint-Germain együttesénél nem meglepő módon sztárigazolásra készülnek a nyáron. A francia fővárosban állítólag már Marcus Rashford neve is felmerült.

Mint ismert, Mbappé távozását illetően szinte már csak a hivatalos bejelentésre várunk, a PSG-nél addig is, folyamatosan bűvöl a lehetséges nyári célpontok listája. Legutóbb mi is beszámoltunk arról, hogy a Liverpool kolumbiai támadója, Luiz Diaz lehet Mbappé utódja; legújabban pedig már Marcus Rashford nevét hallani.

A Manchester United saját nevelésű kiválóságáért egyes angol és francia források szerint kész ‘bankkot robbantani’ a PSG, amely 80 millió fontot sem sajnálna a transzferre, ráadásul elképesztő, heti 500.000 fontos fizetést is kínálna Rashfordnak.

Az MU-val 2028-ig szerződésben álló 26 esztendős játékos klubváltása a szigetországi közvélemény szerint nem feltétlenül reális, ugyanakkor Rashford helyzetét is befolyásolhatja, miképpen zárja a szezont az idény nagy részében gyengélkedő Manchester United, ahol a nyáron komoly átalakulás várható a játékoskeret összetételét illetően is.

fociclub

A PSG: a Liverpool után az MU támadója is kiszemelt! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.