Raiola a Casa Milanban egyeztetett Romagnoliról

A klub vezetősége csütörtökön találkozott Mino Raiolával és Alessio Romagnoli szerződésének meghosszabbításáról egyeztettek a felek.

Romagnolinak az idény végén lejár a Milannal a szerződése és a klub vezetősége szeretné megtartani, így megkezdődtek a tárgyalások a hosszabbításról. A MilanNews beszámolója szerint Mino Raiola csütörtök délelőtt az unokatestvérével és egyben munkatársával, Enzo Raiolával a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és találkozott a Milan vezetőségével.

A téma Romagnoli új szerződése volt a felek között és a kiszivárgott információk szerint a csapatkapitány maradni akar a Milanban. Raiola az épület elhagyásakor nyilatkozott a jelenlévő újságíróknak.

“ez Egy személyes találkozó volt, ami jól sikerült. Nem mondanám tárgyalásnak, inkább csak megbeszélésnek. Marad Romagnoli? Minden lehetséges. Ibrahimovic marad a milanban? bármi lehet. Ő még mindig ugyanaz és ott akar lenni a világbajnokságon.”

Az újságírók Gianluigi Donnarummáról és a távozásáról is faggatták Raiolát, aki a következő választ adta: “Nem beszéltem róla a Milannal. Ez egy új időszak számára, nincsenek problémák. Nem vittem el senkit, nem vagyok taxisofőr. Én csak az ügyfeleim érdekeit szolgálom és nincsenek megbánások.”