Raiola: Balotelli a legjobb támadó Olaszországban

Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola úgy véli, ügyfele a szezon végén visszatérhet a Liverpool csapatához és bebizonyítja, hogy ő Olaszország legjobb csatára.

A Milan színeiben Balotelli mindössze 4 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett az idei szezonban. Mivel a szeptemberben bekövetkezett ágyéksérülését követően, ami műtéttel is járt, nem léphetett pályára.

“Elméletileg és a szabályok értelmében Mario visszatérhet Liverpoolba. Tagja a Vörösöknek és a szezon végén vissza kell oda térnie.”

“Azt nem tudom, hogy Klopp tervez-e vele vagy sem, ettől függetlenül én úgy gondolom, korai még ilyesmiről beszélni. Nyilvánvaló, ha Mario teszi, amit tennie kell, akkor másképp fognak tekinteni rá. Azért kellett távoznia, mert Brendan vezetése mellett nem volt lehetősége arra, hogy tovább fejlődhessen.” – nyilatkozta Raiola a Sky Sports-nak.

Továbbá Raiola sürgette Antonio Contét is.

“Conténak be kellene hívnia, mert ő a legjobb támadó Olaszországban. 1982-ben Enzo Bearzot az inaktivitása ellenére is behívta Paolo Rossit és abban az évben meg is nyerték a világbajnokságot. Biztos vagyok benne, hogy a Milan-ban nyújtott játékával és góljaival Mario bizonyítani tud Conténak.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS