Raiola megkörnyékezte Theo Hernándezt

Úgy tűnik, hogy Mino Raiolának a Milan egyik kulcsjátékosára fáj a foga.

Theo Hernández az egyik legjobb játékosnak számít a posztján Olaszországban és az elmúlt két évben nyújtott teljesítményének köszönhetően nem csupán más klubok figyelmét keltette fel, hanem az ügynökökét is.

Alessandro Jacobone, a RadioRossonerától arról számolt be, hogy Raiola nemrég megkísérelte Hernández megszerzését és azt szeretné, ha a francia válogatott futballista csatlakozna az ügyfeleinek listájához, amely tele van sztárjátékosokkal.

Az 53 éves holland-olasz játékosügynök jelenleg olyan játékosokat képvisel, mint Erling Haaland, Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Zlatan Ibrahimovic vagy éppen Alessio Romagnoli. A Sportmediaset is megerősítette, hogy a világ egyik leghíresebb ügynökének számító Raiola le akar csapni Theóra, akinek hosszú évek óta Manuel Garcia Quilon intézi az ügyeit – ahogy a bátyjának, Lucas Hernándeznek is.

Egy biztos: a Milan vezetősége jelenleg előrehaladott tárgyalásokat folytat Hernández új szerződéséről Quilonnal, akivel kiváló a kapcsolata a klubnak. A 24 éves balhátvéd többször is kifejezte, hogy boldog a Milanban és hosszú ideig maradni akar. Theo aktuális kontraktusa 2024-ig szól és további két évvel, 2026-ig hosszabbíthat, továbbá jelentősen megemelik a jelenlegi 1,5 millió eurós éves fizetését is.