Raiola: “Mirabellinek személyes problémája van”

Mino Raiola, Gianluigi Donnarumma ügynöke is megszólalt az elmúlt napokban történtekkel kapcsolatban. Elmondása szerint Massimiliano Mirabellinek, a Milan sportigazgatójának személyes problémája van vele és ehhez a fiatal olasz kapust használta fel.

Donnarumma a Hellas Verona elleni mérkőzés után a közösségi oldalán reagált a történésekre: “Szörnyű este volt, nem számítottam erre. Soha nem mondtam és nem írtam azt, hogy az új szerződésem aláírásakor pszichológiai nyomás alatt voltam. A történtek ellenére előre tekintek és a következő meccsre koncentrálok. Forza Milan!”

Gennaro Gattuso és Massimiliano Mirabelli után a játékos ügynöke, Mino Raiola is nyilatkozott az újságíróknak.

“Elfogadom, amit Mirabelli rólam illetve ellenem mondott, hiszen egy demokratikus országban élünk, így mindenki azt mond amit akar. Mirabellinek személyes problémája van velem és Gigiót használja fel, hogy támadjon engem. Nem fogok médiacirkuszt csinálni, főleg nem Gigio bőrén. A megfelelő helyen és időben válaszolni fogok Mirabelli vádjaira. Gigiónak ehhez semmi köze, nem tett semmi rosszat és úgy gondolom, hogy nem lenne helyes háborút indítani. Nyilvánvaló, hogy a Milannak nem Gigio és Antonio a fő problémája. Furcsa módon sem Mirabelli, sem a klub nem kommentálta a stadionban elhelyezett transzparenst. Soha nem kértük a vezetőséget, hogy szerződtessék Antoniót. Ez Mirabelli szakmai döntése volt, ami mellett ki kellett volna állnia.” – fogalmazott Raiola.

“Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Gianluigi Donnarummának a nyáron pénzügyileg és szakmailag is rendkívül vonzó ajánlatai voltak, olyan megkeresések, amilyeneket egyetlen játékos sem utasított volna el. Azonban Gigio és a családja a szívükre hallgattak, amit én mindig is tiszteletben tartottam. Engem egyedül az foglalkoztat, hogy Donnarumma körül békesség legyen, hogy minden tőle telhetőt meg tudjon tenni és a Milan vezetőinek szintén ezzel kellene foglalkozniuk. Sajnos Mirabelli elégedett ezekkel a hírekkel, mert elterelődik a figyelem a Milan valódi problémájáról, azaz a projektről. Félreértés ne essék, nekem nincs problémám a klubbal, sőt azt szeretném, ha sikeresek lennének. Négy ügyfelem van a csapatban, ezért az én érdekem is, hogy fontos eredményeket érjenek el. Az olasz labdarúgás számára is fontos, hogy a Milan újra főszereplő legyen a Serie A-ban és a nemzetközi porondon. Nemrég érkezett Gennaro Gattuso, akit nagyon kedvelek és tisztelek. A legjobbakat kívánom neki.”

“Sok valótlan és meghökkentő dolgot olvastam. Nem fogok nyilvánosan szerződésekről beszélni, ilyet korábban sem tettem és most sem fogok. Ha problémák merülnének fel és szükséges lenne, akkor találkoznék Fassonéval, hogy megoldást találjunk. Ez nem csak Gianluigi és Antonio esetében érvényes, hanem minden egyes ügyfelemnél.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS