Raiola szavai Romagnoli és Ibra jövőjéről

Mino Raiola a Tuttosportnak adott interjújában elárulta: könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy Alessio Romagnoli a szezon végén csatlakozik a Juventushoz, továbbá beszélt Zlatan Ibrahimovicról és az esetleges visszavonulásról is.

Az idény végén Romagnolinak is lejár a szerződése és erősen kérdéses a jövője, ugyanis Fikayo Tomori januári érkezése óta elveszítette a helyét a Milan kezdőcsapatában.

“Romagnoli csatlakozhat a Juventushoz, mivel jövő nyáron lejár a szerződése a Milannál. Úgy vélem egy lehetőség az, hogy De Ligttel együtt játszanak. Ők ketten Európa legjobb belsővédői között vannak. Ugyanakkor az sem biztos, hogy De Ligt egyáltalán maradni fog a Juvéban. Így működik az átigazolási piac.” – mondta Raiola.

“Ibrahimovic? Meglátjuk, hogy Zlatan mit szeretne csinálni jövő júniusban. Mindig évről-évre dönt, nincs sietség. Egy dolog biztos: amikor eljön a nap, hogy már nem érzi magát kulcsjátékosnak a csapatban, akkor visszavonul és új fejezetet kezd klubigazgatóként.”

Raiola kitért Gianluigi Donnarumma klubváltására és sajnálja, ahogy bántak vele.

“Sajnálom, ahogy Donnarummával bántak a Milannál a távozása után. Gigio egy életre szóló döntést hozott, de nem árulta el a klubot. Már négy évvel ezelőtt is távozhatott volna, de ő nem tette. Úgy vélem, hogy a Juventus a mai napig sajnálja, hogy nem igazolta le. És nem csak a Juve, hanem még sokan mások. Nincs harc a PSG-ben Keylor Navasszal, Gigio játszani fog.”