Raiola szerint a munkája klubszimpátiától független

Mino Raiola sztárügynök elmondta, szeretne konkrétumokat kapni az új kínai tulajdonosoktól, de kijelentette, hogy nem a Milan az egyetlen lehetőség Gianluigi Donnarumma számára a jövőt tekintve.

Donnarumma a múlt héten töltötte be 18. életévét és a sajtóban folyamatosan téma a jövője. Nagyszerű teljesítményére számos együttes felfigyelt, így bőven vannak érdeklődők iránta. Ugyanakkor a Milant átvevő kínai befektetők fő célja az lesz, hogy meghosszabbítsák Donnarumma szerződését.

“Sok dolgot tudok, de nehéz megjósolni a jövőt. Nem tudjuk, hogy mi fog történni. Megegyeztünk Gallianival, hogy békén hagyjuk Donnarummát és nem beszélünk róla. Nem hallottam semmit a kínai tulajdonosokról, akik meg akarják vásárolni a klubot. Galliani képviselte a Milant, így nem tudok semmit mondani az új vezetőségről. Gigio járja a saját útját, ahogy én is. Az én feladatom, hogy a jövőt és a lehetőségeket vizsgáljam, majd ezt követően a játékos meghozza a saját döntését.” – mondta Raiola, Donnarumma ügynöke.

“Amíg nem érkeznek meg az új tulajdonosok és nem tárgyaltam velük, addig nem tudok világos képet alkotni a jövőről. Gigio megérdemel-e egy nagy Milant? Nem, ő egy nagy csapatot érdemel meg. Az én munkám nem a klubszimpátiáról szól.” – tette hozzá.

A 18 éves olasz válogatott kapus jelenlegi kontraktusa 2018 nyaráig szól.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS