RallyCafé Autósport Magazin a Jazzy Streeten

RallyCafé Autósport Magazin a Jazzy Streeten

ezen a hétvégén, állítólag gyönyörű idő várható mindenfelé, így lehet kicsit kirándulni, és ezt mondjuk össze lehet kapcsolni a hazai bajnokság első futamán, a Miskolc Rallyn egy kis versenynézéssel is!

A műsor elején egy rögtönzött időutazás keretein belül megünnepeljük a most 40 éves VW Golf születésnapját. Több mint 30 millió darabot adtak el ebből a kategória teremtő, de a kategóriája határait mindig is feszegető autóból. Kazi Róberttel, a VW hazai vezérképviseletének marketing managerével beszélgetünk az első modelltől, a napjainkban megjelenő újdonságokon át, a Rally VB-n sikeresen szereplő Polo-ig sok mindenről, ami a márkához kapcsolódik.

Ezt követően Kiss Pál Tamással beszélgetünk az új versenyautójáról, a tervekről és a hétvégi Forma 1-es futam esélyeit is latolgatjuk kicsit.

Ezt követően Mihályi Csabával, a RallyCafé főszerkesztőjével beszélünk autókról és érdekességekről, majd megérkezik a telefonvonal másik végére Kazár Miklós többszörös rally bajnok, akinek a segítségével körülnézünk a Miskolc Rally gyorsasági szakaszain, illetve megismerkedhetünk az új R5-ös Ford Fiesta versenyautóval is.

Zárszóként a múltból előkerül a Lada VFTS, de a Toyota új üdvöskéjéről is szót ejtünk, amivel a márka vissza szeretne térni a rally világába.

A szokásos időpontban és frekvencián, azaz szombaton 09 és 10 óra között várja az autózás és az autósport iránt érdeklődő hallgatókat a 90.9 Jazzy Rádióban található Jazzy Streeten a RallyCafé két műsorvezetője és minden vendég.   Kellemes hétvégét kíván minden kedves hallgatónak a két műsorvezető, Bögös Sándor és Mihályi Csaba!

 

 

Az eredeti cikkhez kattintson ide!