Rangadókkal rajtol az OTP Bank Liga – Jegyinformációk

Szombaton kezdetét veszi az OTP Bank Liga tavaszi idénye. A 20. fordulóban több rangadót is játszanak, az éllovas Videoton FC az Újpestet fogadja, a Ferencváros Debrecenbe látogat, egymásnak feszül a két borsodi csapat, míg az MTK és a Honvéd fővárosi derbin méri össze erejét.

VIDEOTON FC – ÚJPEST FC, szombat, 15.30

A mérkőzést a felcsúti Pancho Arénában rendezik meg. A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A hazai szurkolók a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatják a jegyeket, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva. A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül. Az újpesti drukkerek csütörtökön és pénteken 17.00-20.00 óra között a Mildenberger utcai jegypénztárakban vásárolhatnak elővételben jegyeket (a fenti napokon klubkártya kiváltására is lesz lehetőség), valamint a Viszlay Sportban (1042 Budapest, Árpád út 64.) is árulnak belépőket nyitva tartási időben. Jegyárak: 500-1200 forint.

GYIRMÓT FC GYŐR – PAKSI FC, szombat, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyes jegyelővételre hétköznapokon a gyirmóti klubépületben van lehetőség 14-18 óráig. A mérkőzés napján a jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával nyitnak. A jegyvásárláshoz a hazai szektorokba nem kötelező a klubkártya. Jegyárak: 500-1000 forint.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – DVTK, szombat, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Hétfőtől péntekig minden nap 9-16 óráig a Mezőkövesd-Zsóry Székház emeleti titkárságán is megvásárolhatóak a belépőjegyek, akár szurkolói kártya nélkül is. A szombati játéknapon 11:30-kor megnyitja kapuit az összes jegypénztár. A vendég drukkerek számára Miskolcon a DVTK Shopban is elérhető a személyes jegyvásárlás lehetősége. Jegyárak: 1100-1500 forint.

MTK BUDAPEST – BUDAPEST HONVÉD, szombat, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztáraiban és a jegyirodákban történő személyes vásárláshoz klubkártya/szurkolói kártya nem szükséges. A Budapest Honvéd szurkolói számára, elővételes jegyértékesítés a Bozsik Stadion 1-es pénztárában pénteken 16:00-19:00 óráig, szombaton 11:00-14:00 óráig. Jegyárak: 1950-2300 forint. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes.

VASAS FC – SWIETELSKY HALADÁS, szombat, 15.30

A Vasas a későbbiekben kezdi meg a jegyek árusítását a mérkőzésre.

DVSC – FERENCVÁROSI TC, szombat, 18.00

A jegyeket elővételben a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, vagy online felületen keresztül a nagyerdeistadion.hu oldalon vásárolhatnak a hazai szurkolók. Az ajándékbolt hétfőtől péntekig naponta 10 és 18 óra között várja a szurkolókat, míg szombaton 10-től van nyitva. A meccs napján a stadion pénztárai is nyitva lesznek. A vendégdrukkerek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatnak jegyet, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában (K-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-13.00). A vendégjegyek megvásárlása kizárólag érvényes szurkolói kártyával lehetséges. Jegyárak: 1300-4500 forint.

Forrás: www.mlsz.hu – RSS