Rangos kitüntetést vehetett át Lázár Vilmos és dr. Jármy Miklós

Nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából magas szintű elismerésben részesült Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke, valamint dr. Jármy Miklós, a Lovas Szövetség elnökségi tagja és az MSLT elnöke.

Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó világbajnok, a magyar lovassport örökös bajnoka, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke a lovassportban elért páratlan nemzetközi és hazai eredményei, valamint a sportág sikeressége és népszerűsége érdekében példaadó alázattal végzett, kimagasló szakmai munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend parancsnoki keresztje polgári tagozat kitüntetést kapott. Lázár Vilmosnak Sulyok Tamás köztársasági elnök, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Kövér László házelnök gratulált.

Magyarország köztársasági elnöke Magyarország honvédelmi miniszterének javaslatára a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát adományozta dr. Jármy Miklós állatorvos, a Magyar Sportlótenyésztők és a Magyar Félvér Tenyésztők Országos Egyesületének elnöke, a Magyar Lovassport Szövetség elnökségi tagja részére a magyar lovassport és lótenyésztés nemzetközi hírnevét erősítő, magas színvonalú szakmai tevékenysége és kiemelkedő tenyésztői munkája elismeréseként.

Magyar Lovassport Szövetség