Real Madrid: újabb meglepő klubváltás előtt Joselu? – sajtóhír

Némiképp meglepő, spanyolországi lapértesülések szerint a Manchester United együttesénél az egyre csak bővülő, lehetséges nyári érkezők listáján immáron a Real Madrid csatárának, Joselu-nak a neve is szerepel.

Ahogyan például a Relevo is fogalmaz, a rutinos támadónak számító Joselu az MU első számú csatára, Rasmus Höjlund mögött megfelelő opciót nyújthatna a “vörös ördögök” támadósorában.

Mint ismert, a már 34 esztendős támadó a mögöttünk hagyott nyáron is szenzációt szolgáltatott némiképp azzal, hogy az Espanyolt elhagyva, a Real Madridhoz szerződött egy kölcsönszerződés keretein belü. A 10-szeres spanyol válogatott játékos azóta alaposan rácáfolt a kérkedőire, elfogadva a ‘másodhegedűs’ szerepét a spanyol fővárosban, ahol 38 tétmérkőzésen 13 gól és 3 gólpassz úgy is szerepel a neve mellett – Mindezt úgy, hogy az eddigi lehetséges 3420 játékperc felét se, egészen pontosan 1600 percet töltött a pályán (forrás: Trasnfermarkt.).

A spanyol források rendre megjegyzik, hogy Kylian Mbappé valószínűsíthető nyári érkezésével a blancók vélhetően nem élnek opciós jogukkal Joselu 2024 június 30-ával lejáró szerződésének meghosszabbításával, ami újabb érv a csatár távozása mellett.

Joselu a spanyolok szerint a tökéletes alany lehetne második számú csatárnak, aki Rasmus Höjlund válláról képes lehetne bizonyos mértékű terhet levenni.

fociclub

A Real Madrid: újabb meglepő klubváltás előtt Joselu? – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.