Rebic megsérült a Verona elleni bajnokin

Aggodalomra ad okot Ante Rebic sérülése a keddi FC Porto elleni meccs előtt.

Nyolc hiányzója volt a Milannak a Verona elleni bajnokin a bajnokság 8. fordulójában és a mérkőzés 36. percében Stefano Pioli újabb kulcsemberét veszítette el. Rebic nem tudta folytatni a játékot és le kellett cserélni sérülés miatt, így Rafael Leao állt be.

A MilanNews közlése szerint Rebicnek a bokájával van probléma és erősen kérdéses a játéka az FC Porto elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyet kedden este rendeznek.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Rebic volt a csapat legjobban teljesítő játékosa az első játékrészben a Verona ellen. A MilanNews arról számolt be, hogy a mai orvosi vizsgálatok kizárták a bokaszalag sérülését. A horvát támadó bokáját napról-napra értékelik az orvosok, hogy rendbe jön-e a következő meccsekre. Kedden Portóba, míg szombaton Bolognába látogat a csapat.

Pioli bízik abban, hogy Rebic sérülése nem komoly és a lehető leghamarabb újra rendelkezésére fog állni, ugyanis az utóbbi egy hétben számos kulcsembere kidőlt, nevezetesen Mike Maignan, Theo Hernández vagy éppen Brahim Diaz.