Rebic: “Örülök, hogy lehetőséget kaptam”

Ante Rebic elégedetten nyilatkozott az Udinese elleni 3-2-es győzelem után és nagyon örül, hogy lehetőséget kapott a bizonyításra.

A 26 éves támadó a Spal elleni kupameccsen kezdőként végigjátszotta az összecsapást, míg tegnap a félidőben csereként állt be az Udinese ellen. Rebic a pályára lépése után néhány perccel egyenlített az udineiek ellen, majd a 93. percben győztes gólt szerzett.

“Elégedett vagyok. Végre lehetőséget kaptam és megmutattam, hogy mit tudok adni a csapatnak. A legfontosabb dolog a három pont megszerzése volt és tovább dolgozunk, hogy fejlődjünk.” – mondta Rebic a lefújást követően.

“Három fontos játékos érkezett a télen, akik személyiséget hoztak és ez látható a pályán. Nem akarok semmit mondani a gólokról. Így kell folytatnunk, meccsről meccsre kell koncentrálnunk és napi szinten dolgozni.”

“Csak a három pont számít. Keményen edzettünk ezen a héten és azt gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet. Boldog vagyok, hogy pályára léptem. Elégedett vagyok, keményen dolgoztam és két gólt szereztem, de a csapat három pontja többet számít, mint az én teljesítményem. Remélem, hogy a jövőben újabb lehetőséget fogok kapni.”

Rebic a nyáron érkezett a Frankfurttól és most talált be először a csapatban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS