Rebic távozóban, irány vissza a Frankfurtba?

Ante Rebic ügynöke azon dolgozik, hogy négy hónap után visszavigye ügyfelét Németországba, miután Olaszországban szinte egyáltalán nem kapott lehetőséget.

A 26 éves támadó szeptember elején csatlakozott a Milanhoz egy kétéves kölcsönszerződés keretein belül, de nagyon valószínű, hogy a vártnál hamarabb véget ér számára az olaszországi kaland. Rebic a szezon első felében 15 alkalommal szerepelt a meccskeretben, ebből 1 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, míg 6-szor csereként állt be és összesen 177 játékpercet töltött a pályán – ami az egyik legalacsonyabb szám.

A MilanNews szerint a játékos ügynöke azon dolgozik, hogy a téli átigazolási időszakban visszavigye Rebicet az Eintracht Frankfurthoz. A világbajnoki-ezüstérmes támadó ebben a szezonban már játszott két különböző csapatban és a szabályok nem teszik lehetővé, hogy egy harmadik klubban is pályára lépjen ugyanabban a szezonban.

Rebic sem Marco Giampaolónál, sem Stefano Piolinál nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, sőt még csereként is csak perceket kapott egy-egy meccsen.

A piros-feketék Rebic elengedésével megspórolhatják a fennmaradó fizetését, ami nem kevés. A horvát válogatott játékos évi 3 millió eurót tesz zsebre, amivel holtversenyen a negyedik legjobban fizetett a csapatban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS