Részletek Tomori, Ibra és Bennacer állapotáról

Íme a legújabb jelentés a sérülésből lábadozó játékosok állapotáról.

A MilanNews tájékoztatása szerint Fikayo Tomori szerdán ellenőrző orvosi vizsgálatokon vett részt, miután a Lazio elleni mérkőzésen izomsérülést szedett össze a csípőjében. Az eredmények alapján az angol középhátvéd felépülése megfelelően halad és az a cél, hogy bevethető legyen a február 14-i Tottenham elleni mérkőzésre.

Tomorihoz hasonlóan Ismael Bennacer is kénytelen lesz kihagyni a hétvégi Inter elleni rangadót. Az algériai középpályás a múlt hétvége óta combizomsérüléssel bajlódik.

Zlatan Ibrahimovic várhatóan a február 10-i Torino elleni bajnokin vagy 4 nappal később a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson térhet vissza – írja a MilanNews. A svéd klasszis keményen dolgozik annak érdekében, hogy minél jobb formában legyen a 8 hónapos kihagyást követően.

Ami Mike Maignant illeti: a Corriere della Sera szerint a francia kapus valószínűleg a Tottenham vagy a Monza elleni mérkőzésen védhet újra.

Sergino Dest szerdán teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban és újra Pioli rendelkezésére áll, miután a Sassuolo elleni bajnokin izomfáradtság miatt hiányzott.