Risztov Éva újra úszik

Risztov_Eva.jpgRisztov Éva szerencsésen túl van a síbalesete utáni operáción és ismét rendszeresen úszik; igaz, csak a jobb erőnlét miatt, mert új karrierjét a motorsportban képzeli el.

Évát Vásárhelyen legutóbb tavaly októberben az 56-os emlékváltó tagjaként láthatták az érdeklődők. Most Monoron szeli a habokat, ott és Nyáregyházán vannak a motoros tréningek Dylski Aurélnak, a Full-Gas Racing Team mesterének az irányításával. Évának valóban már csak kiegészítő sport lehet az úszás, korábbi legjobbjától 10 másodpercre is elmarad, kétszáz méter vegyesen. De ez már egyáltalán nem fontos a számára.

– Pillanatnyilag enduro motorom van, ezen begyakorolhatom azt, amit a krosszon tudni kell, ráérezhetek az ízére. Valószínűleg augusztus 25-én, 26-án mutatkozom be Nyáregyházán, akkorra meglesz az új gépem is. Közben csábítgatnak, hogy induljak a jetskisek amatőr bajnokságán, minden tárgyi, technikai feltételt biztosítanak. Gondolkozom. De erről csakis a hét vége kellemes eltöltéseként lehet szó, egy fenékkel nem lehet két lovat megülni.

www.sportforum.hu