Romagnoli reagált a távozásáról szóló pletykákra

Alessio Romagnoli erősen tagadta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint azt mondta a Lazio szurkolóknak, hogy minél hamarabb szeretne csatlakozni hozzájuk.

A Milan csapatkapitányának a szezon végén lejár a szerződése és a dolgok jelenlegi állása szerint hét év után szabadon igazolhatóként fog távozni a nyáron a Rossoneritől. Az elmúlt hetekben tárgyalások voltak a játékos ügynöke és a Lazio között, azonban egyelőre nincs megállapodás és még nem történt meg az aláírás.

Az Il Messaggero arról számolt be, hogy a Milan vasárnap esti Lazio elleni mérkőzése után a stadion elhagyásakor Romagnolit megszólították a római együttes szurkolói és az esetleges klubváltásáról kérdezték, amire a lap szerint az olasz védő így válaszolt: “Ha rajtam múlna, akkor már holnap jönnék!”

Nem sokkal később Romagnoli a hivatalos közösségi oldalán reagált. A Milan csapatkapitánya kijelentette, hogy ez csupán kitaláció és egyáltalán nem mondott ilyet.

“Ma reggel az Il Messaggero a következő kijelentést hozta összefüggésbe velem a Lazióval kapcsolatban: »Ha rajtam múlna, akkor már holnap jönnék!« Nem értem, hogy egy újság hogyan találhat ki ilyet a semmiből és tisztelet nélkül.”