Runway Run 4.0 – A Szentkirályi Futócsapatot erősíti az Xlsport

Szombaton, szeptember 3-án rendezi meg a Budapest Airport a kontinens egyedülálló és exkluzív repülőtéri jótékonysági futóversenyét. A Liszt Ferenc Repülőtér sportpályává változik, mivel mintegy 1000 futó versenyez aznap a reptér 1-es terminálján, 5 vagy 10 km-es távon.

A budapesti repülőtér a verseny nevezési díjaiból támogatja a magyar SUHANJ! Alapítványt, amely sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségeit segíti és a brit Anthony Nolan alapítványt, amely elsősorban a leukémiás betegeket támogatja csontvelődonorok felkutatásával. A Reptér célkitűzése alapján szeretnék a tavaly összegyűlt 25 eurós támogatást megnövelni.

A verseny résztvevőjeként a Szentkirályi Ásványvíz Futócsapata különleges helyszínen méretteti meg különítményét, amelyben az Xlsport munkatársa is képviselteti magát, Faragó Beatrix profi boksz világbajnok személyében. A reptéri környezetben megrendezésre kerülő Runway Run 4.0 résztvevői lesznek a Budapest Airport üzleti partnerei, a budapesti nagykövetségek és a külföldi kereskedelmi kamarák képviselői, valamint a repülőtéri hatóságok, így a rendőrség, a NAV, a tűzoltók, a TEK és a Légügyi Hivatal szakemberei is.

A Szentkirályi Ásványvíz Futócsapatának felkészítő edzője Korompay-Túróczi Réka, aki a Szentkirályi futónagykövete. Az edzések lassan befejeződnek, a versenyre való mentális, fizikai felkészítés jó tanácsaival feltöltve kezdődhet a verseny, Runway Run 4.0!

Képek az edzésről. Kattintson ide!

runway_run2016_2