Sanches: “A Milan egy érdekes lehetőség”

Renato Sanches, a Bayern München portugál válogatott középpályása több játéklehetőséghez szeretne jutni és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Milanhoz szerződjön.

Hetekkel ezelőtt felmerült Sanches neve a középpályára, azonban a tárgyalások lassan haladnak. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke nemrég megerősítette a Milan érdeklődését, azonban hozzátette, hogy eddig még nem született meg az egyezség. A 19 éves középpályás ügynöke az a Jorge Mendes, aki egyben André Silva képviselője is és remek kapcsolatot ápol a Milan vezetőségével.

Renato Sanches leszögezte, hogy szeretne többet játszani és érdekes lehetőség számára a Milan.

“Személy szerint nem vagyok elégedett az első szezonommal Münchenben. Természetesen szeretnék többet játszani. Most a kínai turnén vagyok a Bayernnel, de ezt követően találkozni fogunk a klubbal és remélhetőleg megoldást találunk. Fiatal vagyok, így játszani akarok és játszanom kell. Azt gondolom, hogy Milánóban jobbak a lehetőségek, mint Münchenben. A Milan egy érdekes lehetőség. Ha lehetőség adódik és a klubok megegyeznek egymással, akkor szeretnék velük beszélni.” – mondta Sanches a SportBildnek.

Vincenzo Montella korábban elmondta, hogy még egy csatárt, egy középpályást és egy szélsőt szeretne a nyáron.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS