Schneiderlin a Milan látókörében, 14 millió az ára

Brit lapértesülés szerint Vincenzo Montella szeretné, ha a vezetőség a télen megerősítené a középpályát, a legújabb kiszemelt pedig a Manchester United átadólistán szereplő játékosa, Morgan Schneiderlin.

Tavaly nyáron mintegy 35 millió euróért csatlakozott a manchesteri együtteshez a Southamptontól az elmúlt napokban a 27. születésnapját ünneplő Schneiderlin, aki az előző idényben alapember volt a Unitedben, idén viszont egyáltalán nem számít rá José Mourinho. A brit The Mirror lap szerint a Manchester United kész januárban elengedni a francia válogatott középpályást, ráadásul az ára is ismert. A Milant egyértelműen érdekli a lehetőség, továbbá az MU nem szeretné a játékost az angol bajnokságon belül egy közvetlen vetélytársának eladni.

Állítólag a Vörös Ördögök 14 millió euróban határozták meg Schneiderlin árát.

A francia játékos ebben a szezonban csupán 6 játékpercet töltött a pályán a Premier League-ben. Piaci értékét a transfermarkt 28 millió euróra becsüli, szerződése pedig 2019 nyaráig szól, de nagy valószínűséggel hamarosan távozik Manchesterből, akár csak Matteo Darmian, Marcos Rojo, Bastian Schweinsteiger, Ashley Young vagy éppen Memphis Depay, ugyanis José Mourinho terveiben egyik játékos sem szerepel.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS