Serie A: a Cagliari középpályását szemelte ki az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretné megszerezni a Cagliari középpályását, Nahitan Nándezt. 

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a következő szezonra Simone Inzaghi szeretné megerősíteni az Inter középpályáját. A források alapján erre a célra a kék-feketék mestere a Cagliari játékosát, Nahitan Nándezt szemelte ki. Nem ez az első alkalom, hogy az Inter érdeklődik az uruguayi középpályás iránt, ugyanis az elmúlt években is többször kiszemelték már maguknak a játékost. A beszámolók alapján Inzaghi azért preferálja a 27 éves futballistát, mert rengeteg variációs lehetőséget nyújtana neki azáltal, hogy Nández a középpálya közepén, és a jobb szélén is bevethető, valamint jobbhátvédként is megállja a helyét. Az üzlet megvalósulását elősegítheti, hogy Nándeznek az idény végén le fog járni a szerződése a Cagliarinál, így szabadügynökként csatlakozhatna a milánói gárdához a nyár folyamán.

Nahitan Nández 2019 nyara óta a Cagliari játékosa. A klub színeiben azóta 142 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólig és 16 gólpasszig jutott. Piaci értékét 5 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a Cagliari középpályását szemelte ki az Inter! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.