Serie A: a Genoa ászára vetett szemet a Juventus! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira értesülései szerint a Juventus szemet vetett a Genoa színeiben remek teljesítményt nyújtó izlandi válogatott támadóra, Albert Gudmundssonra…

(Photo by Luca Amedeo Bizzarri/Getty Images)

Nicoló Schira információi alapján a Juventus a Genoa legutóbbi két bajnoki mérkőzésére megfigyelőt küldött Albert Gudmundsson miatt. A torinói klub azonban csak a következő idénytől szeretné megszerezni az izlandi kiválóságot, de a Juve mellett állítólag több együttes is érdeklődik iránta. Jelenlegi csapata állítólag 25-30 millió euró ellenében lenne hajlandó elengedni, a szerződése egyébként 2027 nyaráig érvényes. 

Albert Gudmundssont 2022 januárjában az AZ Alkmaartól igazolta le a Genoa mindössze 1,5 millió euró ellenében. A gárda a kiírás végén kiesett a Serie A-ból, ám csupán egy szezont követően vissza is került az élvonalba. Ebben az izlandi támadónak nagy szerepe volt, teljesítményére a mostani idényben sem lehet panasz. Gudmundsson az aktuális bajnoki idényben 18 találkozón lépett pályára, ezeken 8 találatot és 2 gólpasszt jegyzett.

fociclub

A Serie A: a Genoa ászára vetett szemet a Juventus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.