Serie A: a Genoához került kölcsönbe a Tottenham védője! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Genoa együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a Tottenham védőjét, Djed Spencet.

(Photo by Ben Roberts Photo/Getty Images)

A Genoa együtteséhez a tegnap esti órákban érkezett meg a Tottenham játékosa, Djed Spence. Az olasz klubnál a védő ezt követően átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírta a szezon második felére szóló kölcsönszerződését, ami tartalmaz vásárlási opciót is a Genoa számára. A hírek szerint a vásárlási opció nincs semmilyen kitételhez kötve, a Genoa 10 millió euró körüli összeg ellenében aktiválhatja, amennyiben elégedettek lesznek a védő teljesítményével.

Spence a Radu Dragusin transzfer részeként kerül a Genoához, miután a Tottenham bejelentette a román védő leigazolását. Spence még 2022 nyarán 14,7 millió euró ellenében került a londoni alakulathoz, ahol azonban Antonio Conte egyáltalán nem számolt vele, így máig is mindössze 6 alkalommal ölthette magára a csapat szerelését. A 23 éves játékos azóta szerepelt kölcsönben a Rennes és a Leeds csapatánál is, most pedig a Genoánál juthat több játékperchez a szezon második felében.

fociclub

A Serie A: a Genoához került kölcsönbe a Tottenham védője! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.