Serie A: a Lille lejáró szerződésű védőjét szemelte ki az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Lille védőjének, Tiago Djalónak a játékjogát.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a téli átigazolási időszakban az Inter vezetősége nagy erőket fog mozgósítani annak érdekében, hogy megszerezzék a Lille védőjét, Tiago Djalót. A 23 éves játékos 2019-es érkezése óta egyre meghatározóbb tagjává vált a francia csapatnak, így nem meglepő módon több élcsapat is felfigyelt a teljesítményére. A portugál futballistának ráadásul az idény végén le fog járni a szerződése a klubnál, amit a hírek szerint nem is szeretne megújítani, mivel új kihívások után nézne. Ezt szeretné kihasználni az Inter vezetősége, akik már most a téli átigazolási időszakban véglegesítenék a transzfert, megelőzve ezzel az angol és spanyol riválisokat. Az üzlet a Lille számára is kedvező lehetne, hiszen így legalább némi pénzt látnának még Djaló elvesztéséből, igaz a hírek szerint az Inter jóval a védő piaci ára alatti összeget hajlandó csak ajánlani. Ugyanakkor a kék-feketék azt az eshetőséget sem zárnák ki, hogy Djaló csak nyártól, szerződése lejárta után csatlakozik a kerethez, igaz akkor minden bizonnyal számos riválissal meg kell majd küzdeniük a védelem szinte minden posztján bevethető játékos kegyeiért.

Tiago Djaló a Lille színeiben minden sorozatot figyelembe véve 102 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 2 gólpasszig jutott. Piaci értékét 16 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a Lille lejáró szerződésű védőjét szemelte ki az Inter! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.